dilluns, 16 de febrer del 2009

Street Fighter

Later years

Per a celebrar l'estrena de l'Street Fighter IV, aquí us deixo amb una divertida història: Street Fighter, anys després.

Us poso els primers dos episodis, la resta els podeu veure als enllaços al youtube.



2 comentaris:

  1. Fantastic el blog, sempre es un racó on seure, llegir-te i estar una mica mes a prop teu (ha sonat una mica julandra, pero tu ja m'entens) anims! q fa dies q el tens oblidat.
    Ja se q estas liat amb la reedició del curt, mho van comentar el diumenge bravil, fet q hauriem de repescar per cert, pero esta tot guapo el blog.

    Una abraçada maco

    ResponElimina
  2. Hola Marc,

    Soc el Jordi Romeu, el Regidor de Cultura del teu poble. Suposo que aquest mitjà és bo per comunicar-me amb tu. Dissabte vaig estar a la Peni a l'estrena del teu curt. Et vull felicitar per partida doble: per haver guanyat el concurs de la Sony (d'això ja fa més temps) i pel curt, fantàstic, que ens vas regalar el dissabte. No se m'escapa la complexitat del rodatge en ple mes d'agost! Però el resultat bé val les acalorades de l'estiu! Moltes felicitats (traslada-les també a la Sonia) i endavant! No et vaig saludar personalmetn perquè anaves molt atabalat però temps hi haurà per fer-ho! Una abraçada i molts èxits!

    ResponElimina