dilluns, 19 d’octubre del 2009

La grip nova

Ens la colen per on volen

No sé vosaltres, però jo visc en un món on la població és controlada pels mitjans de comunicació, que estàn controlats pels partits polítics, que estàn controlats per les empreses més importants, que estàn controlades per l'afany de beneficis sense límit. Visc en un món en que JFK va ser assassinat víctima d'un cop d'estat encobert en el que encara no s'han demanat explicacions a ningú; en el que l'exèrcit més poderós destrueix escoles amb nens a dins com a danys col·laterals d'il·legals i il·legítimes guerres contra uns suposats aliats d'un suposat terrorisme internacional; en el que un ex-membre de la CIA, fill d'una de les famílies més influents al món i a EEUU, des d'una cova al putu cul del món, va organitzar un atac perpetrat per setze persones contra el centre neuràlgic de l'economia (World Trade Center, NY) i el de l'exèrcit més avançat del món (Pentàgon, Washington D.C.), amb 4 avions, segrestats simultàniament i deixant enrere les defènses aèrees de la nació més poderosa del món (Yeah... right); visc en un món en què els responsables d'una de les mentides i d'un dels intents més lamentables i "rastreros" de manipul·lació informativa, les hores posteriors a l'11M de 2004, segueixen lliures i no se'ls han demanat responsabilitats.


& now, listen to the noon (i ara, escolteu a la monja):

5 comentaris:

  1. Hola nano!!
    Triunfa el teu blog
    No t enfadis, pero tambe ho pots mirar mes positivament:
    Tambe hi ha molta gent q s ajuden,tenim una societat q no abandona els ferits,malalts,vells...per la supervivenvia(com animals que som, es una gran evolucio)
    tambe comparant amb fa 300 anys(q no es res) per pensar aixo estariem morts,o no ens hauriem enterat(ho mes segur),o a saber.La historia la escrit casi sempre el guanyador... ... ve,fins fa poc...ara hi ha molta informacio de bastant mes facil acces q avans.
    I si ets molt optimista... ... pensar q evolucionarem mes a la cooperacio q al b egosita;hem pasat de manades,tribus,poblats,nacions,conjuncio d estats,unions...cada cap a mes segons la historia...
    i negativament , es q tot a la merda(ens matem), o q es reverteixi estil roma edad mitjana(teniem clavagueram i, despres,tiravem la merda per la finestra)
    q vagi molt ^^

    ResponElimina
  2. juas.. Farmaceutiques i conspiració, xato has trucat a la meva porta.

    El primer video:
    Tiu pasa d'aquestes merdes, nomes començar el video ja et posa en el suposit de "ens oculten algo". En les afirmacions de declaració de nivell 5 i 6 de la OMS es va tenir en compte la exponencialitat, si bé al cagada de treure el concepte de mortalitat ha sigut monumental.
    Amés el video es manipulatiu, surten dades de malalties bacterianes (pneumonia) quan s'esta parlant de malalties de tipus viric!!
    Finalment parla del Tamiflú, q en veritat es del q vol parlar el video... ja em diras tu pq, per desacreditar un dels pocs antivirics genererics dels q es disposa, i q mai s'ha obligat a ningú a pendre, s'ha desenvolupat com qualsevol altre farmàc i que si un dels beneficiats esta en el poder no podem cridar "oh! quina novetat!" sovint poder economic i politic ja saps q van lligats.

    Segon video:
    GRACIES, GRACIES I MIL GRACIES per penjar informació contrastada i fàcilment contrastable per la gent que el veu. Feuli cas a la monja, comparteixo la seva opinió científica al 99% (i despres em reservo l'1%..) i ignoro per falta de coneixement les opinions politiques que tant bé es reserva.
    Un parell de coses només, la declaració de nivell 6 es va fer per por, es va veure un virus amb una mortalitat molt alta (el de la grip aviar amb un ratio de 0,25, es a dir 1 de cada 4 persones la palma) ben a prop d'un amb una alta infectivitat (grip comú, grip A... com li vulguis dir) q afecta entre 500.000 i 1.000.000 de persones a Espanya cada any. Q pasaria si recombinesin? 250.000 morts aquest hivern. Ara diga'm que ets conseller de la OMS i no recomanaries el nivell 6, diga'm que ets Ministre de Sanitat i no encarregaries vacunes a cascoporro per al teu poble, diga'm q asumiries el risc de q no pasi res...
    ...
    ...Jo no ho faria, m'aseguraria abans de gastarme els teus diners que realment existeix una probabilitat coherent de que succeeixi ;)

    Una abraçada

    PD Sabies q Baxter i la companyia on treballo son competencia directa? potser algun dia m'hi veus treballant per aquesta gent, qui sap

    ResponElimina
  3. És un plaer llegir els vostres comentaris!!

    Edu, no cometis l'error de pensar que m'ho crec tot. Només em sembla raonable posar de manifest altres informacions/opinions que no provinguin dels mitjans massius no independents.

    Salut!! (mai millor dit)

    ResponElimina
  4. al lloru
    http://propuestasdelosvecimos.blogspot.com
    inciativa propuesta por la monjita

    ResponElimina